Ihmisten kokoisille ideoille!

TERVETULOA Pohjois-Pohjanmaan Leader-ryhmien yhteisille popleader.fi-sivuille! Täältä löydät kootusti Leader-toimintaan ja rahoitukseen liittyvää tietoa sekä oikopolut ryhmien omille sivuille.

 

Palveluiden kartoittaminen 

 

Mitä palveluita sinun yhdistyksesi tuottaa?

 

 

Palveluportaat -hankkeessa kartoitetaan kolmannen sektorin tuottamien palveluiden tarjontaa sekä palveluiden tuottamiseen liittyviä kehittämistarpeita. Yhdistyksen tuottamat palvelut voivat olla hyvinkin erilaisia kylätalon toiminnasta isoihin vuotuisiin tapahtumiin liittyviä. Palvelua ovat myös yhdistyksen ylläpitämät virkistyspaikat, vierailukohteet sekä myytävät tuotteet.

 

Palvelu voi kohdistua kylän senioreihin, lapsiin, kesäasukkaisiin tai vaikkapa matkailijoihin. Palveluiden tuottamiseen liittyvät kehittämistarpeet voivat puolestaan olla toimijoiden osaamiseen liittyviä asioita, kuten erilaisia koulutustarpeita. Kehittämistarpeet voivat kohdistua myös palvelun markkinointiin. Samoin kylätalon tai vastaavan vaatimat korjaukset ja investoinnit tai puuttuvat opasteet ovat palveluihin liittyviä kehittämistarpeita. Kehittämistarpeita ovat kaikki tekijät, jotka auttavat yhdistyksen tuottaman tai ylläpitämän palvelun toimivuutta.

 

Mitä hyötyä yhdistykselle on ilmoittamisesta? Kartoituksen tulokset kootaan sähköiseen palvelukarttaan Pop-leaderin nettisivulle. Tiedot palvelevat lähipalveluiden jatkosuunnittelussa ja yhteistyökumppanuuksien luomisessa.

 

Koulutustarpeiden pohjalta järjestetään alueellisia työpajoja ja infoja, joissa neuvotaan esim. työllistämisasioissa tai omien hankkeiden käynnistämisessä. 

 

 

 

Klikkaamalla alueellasi toimivan Leader ryhmän logoa pääset ilmoittamaan yhdistyksesi palvelut helposti sähköisellä lomakkeella.

                

               

 

 

 

Pop-Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu