Ihmisten kokoisille ideoille!
Handmade by Heini

Haapajärvellä toimiva Handmade by Heini suunnittelee, valmistaa ja myy uniikkeja asusteita ja lahjatavaroita.

TERVETULOA Pohjois-Pohjanmaan Leader-ryhmien yhteisille popleader.fi-sivuille! Täältä löydät kootusti Leader-toimintaan ja rahoitukseen liittyvää tietoa sekä oikopolut ryhmien omille sivuille.

Haapajärvellä toimiva Handmade by Heini suunnittelee, valmistaa ja myy erilaisia asusteita ja lahjatavaroita. Myyntikanavina ovat oma verkkokauppa, jälleenmyyjät Suomessa ja erilaiset myyntitapahtumat ympari vuoden. Nuori yrittaja Heini Perala tekee myos tilaustöitä.

 

Monipuolisten myyntikanavien ansiosta yrityksen toi­minta ei vaadi keskeista sijaintia vaan Heini voi valmis­taa tuotteitaan syrjemmässä maaseudulla. Asiakkaat 

löytävät yrityksen ja tuotteet seka netistä etta tapah­tumista. Heinille onkin tärkeää, että voi pitää työhuo­netta ja työskennellä kotona keskellä maaseudun rau­haa. Tärkeää on myös tuoda lisää valikoimia niille, jotka haluavat ostaa tuotteita paikallisilta yrittäjiltä.


Leader-tukea hyödyntämällä nuori yrittäjä pystyi heti yrityksen perustamisvaiheessa hankkimaan asialliset ja ammattimaiset työkoneet, jotka ovat edellytys eteen­päin myytävien laadukkaiden tuotteiden valmistuksel­le. Jatkossa Heini aikoo kehittää yritystään vähitellen etsimällä tuotteille sopivia myyntitapahtumia ja jäl­leenmyyjiä sekä uudistaen valikoimaa.

 

www.handmadebyheini.fi

Handmade by Heini Facessa

..ja Instassa

 

 

 

 

 

Pop-Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu